2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 70
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 87425€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 72
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 89450€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 76
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 90900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 78
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 94500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛюлин 10
Квадратура: 116
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 98000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градВитоша
Квадратура: 108
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 108000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЛюлин 10
Квадратура: 128
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 108800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градИзток
Квадратура: 130
Етаж: 1
Цена: 129900€