3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМусагеница
Квадратура: 83
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 87000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБорово
Квадратура: 87
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 87000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБъкстон
Квадратура: 116
Етаж: 1
Етажност: 9
Цена: 88247€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Квадратура: 82
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 89000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБъкстон
Квадратура: 98
Етаж: 9
Етажност: 9
Цена: 89452€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБъкстон
Квадратура: 94
Етаж: 3
Етажност: 9
Цена: 90949€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБъкстон
Квадратура: 92
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 91000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 83
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 91000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 84
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 92000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМладост 1
Квадратура: 82
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 92900€