3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМладост 4
Квадратура: 103
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 104420€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 91
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 104990€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМладост 4
Квадратура: 109
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 105341€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-град
Квадратура: 110
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 105800€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМладост 4
Квадратура: 113
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 105840€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 98
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 106800€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 99
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 107900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 113
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 108200€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 113
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 108260€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМанастирски ливади
Квадратура: 99
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 108400€