ЕПК

Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБелите брези
Квадратура: 95
Етаж: 11
Етажност: 11
Цена: 415€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градМладост 1
Квадратура: 120
Етаж: 24
Етажност: 24
Цена: 78980€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градМладост 1
Квадратура: 120
Етаж: 24
Етажност: 24
Цена: 78980€