Студентски град

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 37
Етаж: 4
Етажност: 14
Цена: 32190€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 64
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 59500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 61
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 69000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 93
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 89990€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 93
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 90000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 1830
Цена: 439000€