бул. Евл. и Хр. Георгиеви

Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЦентър - Софиябул. Евл. и Хр. Георгиеви
Квадратура: 100
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 650€