За нас

 

Агенция за недвижими имоти „АРТУР“ посредничи при покупко - продажби и отдаване под наем на всякакъв тип имоти-  апартаменти, къщи, вили, сгради, гаражи, терени и търговски обекти.

Разполагаме с много непубликувани на страницата имоти и изпращаме информация при поискване на такава. КАЖЕТЕ НИ КАКЪВ ИМОТ ТЪРСИТЕ И ЩЕ ГО НАМЕРИМ. Сътрудничим си с десетки партньорски агенции и водещи банки.

Предоставяме актуална и достоверна информация на клиентите си, помагайки им да вземат правилно и информирано решение.

Преговаряме за постигане на най-добрите условия на сделката. Предоставяме предварителна информация за всички такси, данъци и хонорари. Пълна дискретност и персонално отношение, към нашите клиенти.

Нашата цел е да осигурим възможно най-доброто ефективно и професионално обслужване на всички наши клиенти, гарантирайки успешност на поверените ни операции.

Нашите услуги, комбинирани с приятелски и близки отношения гарантират, че целият процес по търсенето, огледите, обработката на документите по сделката ще преминат ползотворно и приятно.

Професионализъм, честност, човешко отношение и доверие, прозрачност, са задължителни за нас и са част от фирмената ни философия.

Искаме да използваме този Портал и да благодарим на всички наши клиенти, които ден след ден ни се доверяват и се обръщат, към нас за съдействие. За нас е удоволствие да работим с Вас и за Вас.