3-стаен

Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМусагеница
Квадратура: 80
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 425€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градМладост 1
Квадратура: 85
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 450€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЦентър - Софиябул. Евл. и Хр. Георгиеви
Квадратура: 100
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 650€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градНадежда 2
Квадратура: 86
Етаж: 1
Етажност: 8
Цена: 69500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел 2
Квадратура: 66
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 72000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБъкстон
Квадратура: 111
Етаж: 1
Етажност: 9
Цена: 83122€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБъкстон
Квадратура: 112
Етаж: 1
Етажност: 9
Цена: 83833€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 93
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 83985€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 10
Квадратура: 101
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 85850€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градБъкстон
Квадратура: 91
Етаж: 7
Етажност: 9
Цена: 86564€