2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градМалинова долина
Квадратура: 78
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 98784€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 80
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 112602€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 75
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 119400€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 68
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 121800€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 71
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 127300€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Квадратура: 80
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 132000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 79
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 139599€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 100
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 158100€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 147
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 227300€