Овча купел

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 80
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 112602€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 87
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 134260€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градОвча купел
Квадратура: 79
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 139599€