Бояна

Дава под наем
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градБояна
Квадратура: 1707
Цена: 2500€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение София-градБояна
Квадратура: 260
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 285000€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение София-градБояна
Квадратура: 260
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 285000€